Foreningen har altid brug for din hjælp.

 

 

Som det fremgår af aktivitetsoversigten afholder vi arbejdsdage i Lunden den 13. april kl. 09.30 hvor vi skal en tur igennem hele Lunden og have ryddet op på stier og gangarealer. Vi skal igen i år igang med at rense det indhegnede areal for ukrudt m.v. og planere dette inden der efterfølgende skal laves et lille fliseareal med plads til et bord/bænkesæt.

 

Tag gerne lidt haveværktøj med disse formiddage og et par handsker.

 

Vi har som udgangspunkt altid brug for hjælp fra medlemmerne til et eller andet.

 

Kig forbi denne side en gang i mellem, og se om noget af det vi mangler hjælp til, måske lige netop er det du kan bidrage med.

 

Nu hvor broen over kilden fra skoven mod det tidligere dambrug er væk, er det bestyrelsens ønske at stien bliver omlagt, således at den går langs med kilden, som udspringer i skovbunden. Desværre er kilden og vandløbet fyldt med grene og andet skidt, som skal renses op. Når det er sket, ønsker vi at få gravet vandløbet en lille smule dybere og blotlagt kildeudspringet, så dette bliver synligt for naturvandrerne på stedet.

Se billederne af kilden og vandløbet her:

 

 

 

Der er også altid brug for en frisk person med en buskrydder til at holde stierne fri for grene, kviste og selvsåede træer der dukker op i ny og næ.

 

 

På forhånd tak